FAQ Om företaget Kvalitetsgaranti Miljö Kontakt Hem

 

Om företaget

 

Bakgrund

Tillverkningen av arbetsstolar startades av Hedemorastolen AB 1985. Under alla år har vi arbetat med att förbättra ergonomin på arbetsplatser.

De senaste 15 åren har produktionen inriktats på kassastolar. Sedan de första kontakterna med Coop och Stenestams i slutet av 80-talet har Hedemorastolen i samråd med ergonomer och andra vidareutvecklat kassastolarna för att passa i kassamiljöer. Mycket arbete har lagts ner på att optimera sittkomforten. Då vi började använda Dux Pascal fjädersitsar i alla stolar förbättrades sittkomforten påtagligt för kassapersonalen.

Med tiden har så gott som samtliga affärskedjor kunnat räknas in i den fasta kundkretsen. Flera av kunderna har haft heltäckande leveransavtal i många år. Under årens lopp har över 30 000 kassastolar levererats.

Ju mer vi lärt oss om hur kassastolarna slits ute i butikerna desto mer förstår vi hur viktigt det är att stolen fungerar som den skall. Därför har vi utvecklat ett koncept med allt från finansiering till utbytesprogram.

I dag erbjuder vi uteslutande svensktillverkade kassastolar av märket Hedemorastolen med hög kvalitet och med de senaste ergonomiska egenskaperna.

Med vår funktionsgaranti får du en löpande hantering och funktionssäkring av stolarna under den 3-åriga avtalsperioden. Kostnaden är den samma som om du köper egna stolar men du slipper ansvar och bekymmer med kort garantitid med mera.

Som kund hos oss får du nya kassastolar med tre års löpande funktionsgaranti levererade vid avtalsstart. Förnyas avtalet får du en helt ny kassastol med de senaste uppdateringarna inför kommande period.

ProSeat underlättar, förbättrar kvalitén på arbetsplatsen och säkerställer därmed en stabil och god arbetsmiljö i dina kassor!

Affärsidé

ProSeats affärsidé bygger på att leverera ett helhetsåtagande mot kassamiljöerna såväl inom dagligvaruhandeln som inom kapitalvarubranschen. Konceptet innebär att vi tar över såväl det dagliga som långsiktiga ansvaret för en väl fungerande arbetsmiljö i kassamiljön. Vårt sortiment möjliggör dessutom att vi kan erbjuda samma service när det gäller butikens kontors- och lagermiljö.

 

 

 

 

Några av våra kunder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hedemorastolen, Proseat AB, Nytorpsvägen 6, 183 71  TÄBY, info@proseat.se 0225-28 66 00. Design: 3 Steg Kommunikation